Category: Quotes

Country Complex Relax Park Verholy in Poltava region

Country Complex Relax Park Verholy by YOD Design Labraspolozhen studio in a beautiful pine forest in the Poltava region, Ukraine. The complex has everything you need for recreation and for active pastime: comfortable rooms, swimming pools, spa, sauna, landscaped terraces, arena riding. Interiors and exteriors are made in perfect balance with the environment from natural materials.
Hospitality enclosure designed from environmentally friendly materials. Through the shop window glazing in the halls, you can admire the lake and the lovely pine trees. The rooms are equipped with cozy terraces, where you can breathe the forest air and admire the scenery. Guest houses are made in the style of an Alpine chalet with a modern twist. two heated swimming pools equipped with on-site, through which guests have the opportunity to extend the warm season and swim, despite the weather conditions.
Restaurant Food & Forest planned so that guests can enjoy not only its author’s cuisine, but also the surrounding nature. Wine Bar “barn” supports the overall style of the complex: minimalism, eco-friendly materials and dialogue with nature in every detail.
Wine bar is located near the stables, so the basis for the concept of steel windows, through which you can watch and enjoy the riding school horses.
The complex is perfect not only for leisure, but also for work. For business meetings and conferences designers have built and equipped with modern conference hall.

Read More

Country Complex Relax Park Verholy in Poltava region

Country Complex Relax Park Verholy by YOD Design Labraspolozhen studio in a beautiful pine forest in the Poltava region, Ukraine. The complex has everything you need for recreation and for active pastime: comfortable rooms, swimming pools, spa, sauna, landscaped terraces, arena riding. Interiors and exteriors are made in perfect balance with the environment from natural materials.
Hospitality enclosure designed from environmentally friendly materials. Through the shop window glazing in the halls, you can admire the lake and the lovely pine trees. The rooms are equipped with cozy terraces, where you can breathe the forest air and admire the scenery. Guest houses are made in the style of an Alpine chalet with a modern twist. two heated swimming pools equipped with on-site, through which guests have the opportunity to extend the warm season and swim, despite the weather conditions.
Restaurant Food & Forest planned so that guests can enjoy not only its author’s cuisine, but also the surrounding nature. Wine Bar “barn” supports the overall style of the complex: minimalism, eco-friendly materials and dialogue with nature in every detail.
Wine bar is located near the stables, so the basis for the concept of steel windows, through which you can watch and enjoy the riding school horses.
The complex is perfect not only for leisure, but also for work. For business meetings and conferences designers have built and equipped with modern conference hall.

Read More

Residence in Montreal for a wealthy customer

Residence named Waverly , and it is designed by a design studio MU Architecture in Montreal, Canada . The residence is a redesigned and enhanced half -duplex by backyard and outbuildings . It just turned out 280 square meters of living space . The connecting element is a beautiful staircase with skylights in the roof. Through the opening in the house offer plenty of daylight and a visual space becomes larger. Dining room and a place to rest shared olitsovany steel panels fireplace . The second floor is the sleeping area . There is also a postitrochnaya and bathrooms . For the future, there is still planning to make an office or library. Ground floor – a large game room and a storage room.

Read More

Residence in Montreal for a wealthy customer

Residence named Waverly , and it is designed by a design studio MU Architecture in Montreal, Canada . The residence is a redesigned and enhanced half -duplex by backyard and outbuildings . It just turned out 280 square meters of living space . The connecting element is a beautiful staircase with skylights in the roof. Through the opening in the house offer plenty of daylight and a visual space becomes larger. Dining room and a place to rest shared olitsovany steel panels fireplace . The second floor is the sleeping area . There is also a postitrochnaya and bathrooms . For the future, there is still planning to make an office or library. Ground floor – a large game room and a storage room.

Read More