Residence in Montreal for a wealthy customer

Residence named Waverly , and it is designed by a design studio MU Architecture in Montreal, Canada . The residence is a redesigned and enhanced half -duplex by backyard and outbuildings . It just turned out 280 square meters of living space . The connecting element is a beautiful staircase with skylights in the roof. Through the opening in the house offer plenty of daylight and a visual space becomes larger. Dining room and a place to rest shared olitsovany steel panels fireplace . The second floor is the sleeping area . There is also a postitrochnaya and bathrooms . For the future, there is still planning to make an office or library. Ground floor – a large game room and a storage room.

03d7c2b623c3aa21F2VwuH3jNWPqNl8k

decc0d936e65060bJD9ClWuKiKk8l3Wy

d0b774948ab53a52Y2vLMcUkTdMYcOcM

4aa883f840b3cafa6HMjfdti71u2wEQy

566c428cd5924a80iUOCxEKlclypeIDi

2ab125196693c75886YMG4Ho0Wjkk8Z7

4c91859e046112164LVIEJ0uJf5auZHu

6c7b9bc5d123e177x7NfUFGJYLmrUDQl

75fdc410f74a02daUWIZD2XKs7kjagnT

37a8c33a942c1b92pILMUD8hN78FiXW3

023be6ebaa3d1b46mqabcbULkIsVWMZC