ARCHITECTS SAOTA create another masterpiece

The new private residence SAOTA architectural office is located in Cape Town, South Africa. The project was created with the design studio Studio Parkington, which took into account the main requirements of the customer: an endless panorama of mountains and ocean. Inside and outside the house most comfortable for its occupants. Very fortunate that the location of the house on a steep slope near the national park. For this reason, all the bedrooms are located on the upper level of the house to enjoy the infinite beauty of nature. The living room and the swimming pool on the ground floor. Despite the fact that the house is modern, it is easily merged with nature and interiors.

3a4fce449470a850zWX7sXAavY3cyZ2q

1b84f9345e82b54928D2m28gVk6AJf9P

03e31510e132ae23QBXIAiF7d2jNEMHw

9e3a4f9c1186d154pZaCY1ej3G4vemSk

a2f05134963870b3lRpNTXEFOUnVDW3E

b7523ba5b2cd300eM1S4AMCF17E6Eet7

e4a321a94379e22bHKVFXMZB3M0MDI3G

f2bf5d26d94ccfd38fYoEmEnUvkQWUGF