Archive: March 31, 2016

Будинок для двох сімей в Італії

Студія Architrend реалізувала проект сучасного приватного будинку Casa NL_NF в італійському місті Рагуза, що на острові Сицилія. Дане поселення відрізняється будівлями в стилі бароко, деякі з яких навіть Ñ” історичними пам’ятками Ñ– внесені в список ЮНЕСКО. Саму резиденцію оточують банальні будинки, побудовані в кінці минулого Ñ– на початку нинішнього тисячоліття. І ви не побачите тут ніякого міського дизайну, а тротуари відсутні як такі, поступаючись місцем автомобільними дорогами. Ð’ таких умовах архітекторам необхідно було створити стильний особняк для двох сімей, що відрізняється комфортом, затишком Ñ– підкресленим мінімалізмом. Відмовившись від традиційної конструкції, вони запропонували замовникам сучасні форми, простір Ñ– вишукані інтер’єри, які хоч Ñ– відрізняються в двох частинах будинку, але єдині стилістично.

Read More

Будинок для двох сімей в Італії

Студія Architrend реалізувала проект сучасного приватного будинку Casa NL_NF в італійському місті Рагуза, що на острові Сицилія. Дане поселення відрізняється будівлями в стилі бароко, деякі з яких навіть Ñ” історичними пам’ятками Ñ– внесені в список ЮНЕСКО. Саму резиденцію оточують банальні будинки, побудовані в кінці минулого Ñ– на початку нинішнього тисячоліття. І ви не побачите тут ніякого міського дизайну, а тротуари відсутні як такі, поступаючись місцем автомобільними дорогами. Ð’ таких умовах архітекторам необхідно було створити стильний особняк для двох сімей, що відрізняється комфортом, затишком Ñ– підкресленим мінімалізмом. Відмовившись від традиційної конструкції, вони запропонували замовникам сучасні форми, простір Ñ– вишукані інтер’єри, які хоч Ñ– відрізняються в двох частинах будинку, але єдині стилістично.

Read More

Квартира в Дніпропетровську від NOTT Design Studio

Архітектори NOTT Design Studio представили новий проект в Дніпропетровську, Україна. Квартира площею 120 квадратних метрів виконана в елегантній Ñ– лаконічною мінімалістській стилістиці. Вона представлена ​​просторій вітальні, функціонально – практичною кухне, кабінетом, спальнею, двома санвузлами Ñ– пральнею. Простір з самого початку вільним плануванням Ñ– незначними обмеженнями у вигляді двох залізобетонних колон було поділено на дві очевидні функціональні зони. Ці зони розділені невеликим тамбуром, який надійно прихований від сторонніх очей за допомогою дерев’яної ширми, яка виконує функцію книжкових полиць, але не перешкоджає проникненню в нього природного освітлення з боку вітальні.
Основою композиції, навколо якої збудований весь інтер’єр Ñ” витягнутий по горизонталі паралелепіпед, оброблений рейкою з деревини американського горіха. Він приховує в собі два санвузли, стіни яких частково закриті склом, що надає додаткову легкість конструкції Ñ– не перешкоджає проникненню природного світла в ці приміщення.
Особлива увага при проектуванні цього інтер’єру архітектори приділили обробці. Ми бачимо внутрішні зв’язки Ñ– конфлікти, здавалося б непоєднуваних матеріалів, таких як дерево, мармур, мідь Ñ– бетон.

Read More

Квартира в Дніпропетровську від NOTT Design Studio

Архітектори NOTT Design Studio представили новий проект в Дніпропетровську, Україна. Квартира площею 120 квадратних метрів виконана в елегантній Ñ– лаконічною мінімалістській стилістиці. Вона представлена ​​просторій вітальні, функціонально – практичною кухне, кабінетом, спальнею, двома санвузлами Ñ– пральнею. Простір з самого початку вільним плануванням Ñ– незначними обмеженнями у вигляді двох залізобетонних колон було поділено на дві очевидні функціональні зони. Ці зони розділені невеликим тамбуром, який надійно прихований від сторонніх очей за допомогою дерев’яної ширми, яка виконує функцію книжкових полиць, але не перешкоджає проникненню в нього природного освітлення з боку вітальні.
Основою композиції, навколо якої збудований весь інтер’єр Ñ” витягнутий по горизонталі паралелепіпед, оброблений рейкою з деревини американського горіха. Він приховує в собі два санвузли, стіни яких частково закриті склом, що надає додаткову легкість конструкції Ñ– не перешкоджає проникненню природного світла в ці приміщення.
Особлива увага при проектуванні цього інтер’єру архітектори приділили обробці. Ми бачимо внутрішні зв’язки Ñ– конфлікти, здавалося б непоєднуваних матеріалів, таких як дерево, мармур, мідь Ñ– бетон.

Read More

Дворівнева квартира в Італії

Проект abitazione mm, реалізований студією Menichetti + Caldarelli в італійському місті Губбіо – це відмінний приклад організації житлового простору Ñ– його оформлення в сучасному стилі. Приміщення квартири має два рівні Ñ– великі панорамні вікна, що Ñ– стало його особливістю. Центральні сходи Ñ” головним елементом проекту, а навколо неї розподілені основні функціональні зони. На нижньому рівні апартаментів розташовані вітальня, їдальня Ñ– кухня. Їх організація відрізняється чистотою ліній. Вище спроектовані спальні Ñ– ванні кімнати.

Read More

Дворівнева квартира в Італії

Проект abitazione mm, реалізований студією Menichetti + Caldarelli в італійському місті Губбіо – це відмінний приклад організації житлового простору Ñ– його оформлення в сучасному стилі. Приміщення квартири має два рівні Ñ– великі панорамні вікна, що Ñ– стало його особливістю. Центральні сходи Ñ” головним елементом проекту, а навколо неї розподілені основні функціональні зони. На нижньому рівні апартаментів розташовані вітальня, їдальня Ñ– кухня. Їх організація відрізняється чистотою ліній. Вище спроектовані спальні Ñ– ванні кімнати.

Read More

Ресторан TEPLO в Києві від YOD Dеsign Lab

Ресторан TEPLO в Києві спроектований дизайн-студією YOD Dеsign Lab. Приміщення площею 460 квадратних метрів розташоване в житловому комплексі «Златоустівський». Концепція закладу реалізована в форматі домашнього кафе, а його цільова аудиторія – жителі комплексу Ñ– мікрорайону в цілому. Звідси й ідея дизайну інтер’єру – місце, де тепло Ñ– затишно, як вдома. Перед архітекторами стояло завдання створити місце для сімейних зустрічей Ñ– затишного проведення часу в колі друзів. Великою перевагою приміщення Ñ” те, що воно складається з двох поверхів. Знову ж правильним зонуванням вдалося максимально розвести потоки різних груп відвідувачів. Так, наприклад, на першому поверсі розмістився кондитерський відділ Ñ– виділена ігрова зона за прозорою скляною стіною для малюків. У зв’язку з цим інтер’єр реалізований в м’яких світлих тонах. Другий поверх – це вже безпосередньо сам ресторан. Передбачено різні зони посадки, щоб задовольнити потреби гостя як в діловій зустрічі, так Ñ– в сімейному вечері. Кольорове оформлення інтер’єру більш глибоке Ñ– стримане. Тут же розташувався бар. Його особливістю Ñ” те, що погляд гостя, сидячого за барною стійкою, впирається у великі панорамні вікна, з яких відкривається вид на вулицю. З цікавих рішень, які YOD Dеsign Lab довелося реалізовувати в процесі створення цього інтер’єру, виділяють інсталяцію на стелі другого поверху . Вона являє собою панно, набране з масиву живців, через який проходить світло, створюючи ілюзію « тепла ».

Read More

Ресторан TEPLO в Києві від YOD Dеsign Lab

Ресторан TEPLO в Києві спроектований дизайн-студією YOD Dеsign Lab. Приміщення площею 460 квадратних метрів розташоване в житловому комплексі «Златоустівський». Концепція закладу реалізована в форматі домашнього кафе, а його цільова аудиторія – жителі комплексу Ñ– мікрорайону в цілому. Звідси й ідея дизайну інтер’єру – місце, де тепло Ñ– затишно, як вдома. Перед архітекторами стояло завдання створити місце для сімейних зустрічей Ñ– затишного проведення часу в колі друзів. Великою перевагою приміщення Ñ” те, що воно складається з двох поверхів. Знову ж правильним зонуванням вдалося максимально розвести потоки різних груп відвідувачів. Так, наприклад, на першому поверсі розмістився кондитерський відділ Ñ– виділена ігрова зона за прозорою скляною стіною для малюків. У зв’язку з цим інтер’єр реалізований в м’яких світлих тонах. Другий поверх – це вже безпосередньо сам ресторан. Передбачено різні зони посадки, щоб задовольнити потреби гостя як в діловій зустрічі, так Ñ– в сімейному вечері. Кольорове оформлення інтер’єру більш глибоке Ñ– стримане. Тут же розташувався бар. Його особливістю Ñ” те, що погляд гостя, сидячого за барною стійкою, впирається у великі панорамні вікна, з яких відкривається вид на вулицю. З цікавих рішень, які YOD Dеsign Lab довелося реалізовувати в процесі створення цього інтер’єру, виділяють інсталяцію на стелі другого поверху . Вона являє собою панно, набране з масиву живців, через який проходить світло, створюючи ілюзію « тепла ».

Read More

Сучасний бар і ресторан Holy Fox в центрі Москви

Бар Ñ– ресторан Holy Fox, спроектований архітектором Михайлом Козловим , розташовується в історичному районі Китай – місто в центрі Москви. Простір площею 170 квадратних метрів розробили, надихаючись традиціями східної культури Ñ– кухні. Назва місця походить від образу головного героя азіатських міфів – лисиці, яка іноді перетворюється в жінку. Коктейлі в меню названі на честь відомих лисиць з легенд, а інтер’єр доповнений яскравими візерунками із зображенням рудого звіра. Приміщення Holy Fox можна розділити на три зони – бар біля входу, простір для відпочинку з довгим диваном в центрі приміщення Ñ– потім – відкрита кухня, де гості можуть спілкуватися з кухарем Ñ– спостерігати за приготуванням їжі. Інтер’єр поєднує в собі риси мінімалістичного скандинавського дизайну Ñ– яскраві акценти декору в азіатському стилі. Такий же підхід Ñ– до меню ресторану: прості страви доповнені соусами Ñ– спеціями з Азіатської кухні. Ð’ обробці приміщення використані недорогі будівельні матеріали: фанера, метал, гіпс. Графічне зображення японського шеф-кухаря було надруковано на стали, а декоративні лисиці зображені на панелях з льону спеціально для інтер’єру Holy Fox.

Read More

Сучасний бар і ресторан Holy Fox в центрі Москви

Бар Ñ– ресторан Holy Fox, спроектований архітектором Михайлом Козловим , розташовується в історичному районі Китай – місто в центрі Москви. Простір площею 170 квадратних метрів розробили, надихаючись традиціями східної культури Ñ– кухні. Назва місця походить від образу головного героя азіатських міфів – лисиці, яка іноді перетворюється в жінку. Коктейлі в меню названі на честь відомих лисиць з легенд, а інтер’єр доповнений яскравими візерунками із зображенням рудого звіра. Приміщення Holy Fox можна розділити на три зони – бар біля входу, простір для відпочинку з довгим диваном в центрі приміщення Ñ– потім – відкрита кухня, де гості можуть спілкуватися з кухарем Ñ– спостерігати за приготуванням їжі. Інтер’єр поєднує в собі риси мінімалістичного скандинавського дизайну Ñ– яскраві акценти декору в азіатському стилі. Такий же підхід Ñ– до меню ресторану: прості страви доповнені соусами Ñ– спеціями з Азіатської кухні. Ð’ обробці приміщення використані недорогі будівельні матеріали: фанера, метал, гіпс. Графічне зображення японського шеф-кухаря було надруковано на стали, а декоративні лисиці зображені на панелях з льону спеціально для інтер’єру Holy Fox.

Read More