Category: Media

Будинок для двох сімей в Італії

Студія Architrend реалізувала проект сучасного приватного будинку Casa NL_NF в італійському місті Рагуза, що на острові Сицилія. Дане поселення відрізняється будівлями в стилі бароко, деякі з яких навіть Ñ” історичними пам’ятками Ñ– внесені в список ЮНЕСКО. Саму резиденцію оточують банальні будинки, побудовані в кінці минулого Ñ– на початку нинішнього тисячоліття. І ви не побачите тут ніякого міського дизайну, а тротуари відсутні як такі, поступаючись місцем автомобільними дорогами. Ð’ таких умовах архітекторам необхідно було створити стильний особняк для двох сімей, що відрізняється комфортом, затишком Ñ– підкресленим мінімалізмом. Відмовившись від традиційної конструкції, вони запропонували замовникам сучасні форми, простір Ñ– вишукані інтер’єри, які хоч Ñ– відрізняються в двох частинах будинку, але єдині стилістично.

Read More

Будинок для двох сімей в Італії

Студія Architrend реалізувала проект сучасного приватного будинку Casa NL_NF в італійському місті Рагуза, що на острові Сицилія. Дане поселення відрізняється будівлями в стилі бароко, деякі з яких навіть Ñ” історичними пам’ятками Ñ– внесені в список ЮНЕСКО. Саму резиденцію оточують банальні будинки, побудовані в кінці минулого Ñ– на початку нинішнього тисячоліття. І ви не побачите тут ніякого міського дизайну, а тротуари відсутні як такі, поступаючись місцем автомобільними дорогами. Ð’ таких умовах архітекторам необхідно було створити стильний особняк для двох сімей, що відрізняється комфортом, затишком Ñ– підкресленим мінімалізмом. Відмовившись від традиційної конструкції, вони запропонували замовникам сучасні форми, простір Ñ– вишукані інтер’єри, які хоч Ñ– відрізняються в двох частинах будинку, але єдині стилістично.

Read More

Квартира в Дніпропетровську від NOTT Design Studio

Архітектори NOTT Design Studio представили новий проект в Дніпропетровську, Україна. Квартира площею 120 квадратних метрів виконана в елегантній Ñ– лаконічною мінімалістській стилістиці. Вона представлена ​​просторій вітальні, функціонально – практичною кухне, кабінетом, спальнею, двома санвузлами Ñ– пральнею. Простір з самого початку вільним плануванням Ñ– незначними обмеженнями у вигляді двох залізобетонних колон було поділено на дві очевидні функціональні зони. Ці зони розділені невеликим тамбуром, який надійно прихований від сторонніх очей за допомогою дерев’яної ширми, яка виконує функцію книжкових полиць, але не перешкоджає проникненню в нього природного освітлення з боку вітальні.
Основою композиції, навколо якої збудований весь інтер’єр Ñ” витягнутий по горизонталі паралелепіпед, оброблений рейкою з деревини американського горіха. Він приховує в собі два санвузли, стіни яких частково закриті склом, що надає додаткову легкість конструкції Ñ– не перешкоджає проникненню природного світла в ці приміщення.
Особлива увага при проектуванні цього інтер’єру архітектори приділили обробці. Ми бачимо внутрішні зв’язки Ñ– конфлікти, здавалося б непоєднуваних матеріалів, таких як дерево, мармур, мідь Ñ– бетон.

Read More

Квартира в Дніпропетровську від NOTT Design Studio

Архітектори NOTT Design Studio представили новий проект в Дніпропетровську, Україна. Квартира площею 120 квадратних метрів виконана в елегантній Ñ– лаконічною мінімалістській стилістиці. Вона представлена ​​просторій вітальні, функціонально – практичною кухне, кабінетом, спальнею, двома санвузлами Ñ– пральнею. Простір з самого початку вільним плануванням Ñ– незначними обмеженнями у вигляді двох залізобетонних колон було поділено на дві очевидні функціональні зони. Ці зони розділені невеликим тамбуром, який надійно прихований від сторонніх очей за допомогою дерев’яної ширми, яка виконує функцію книжкових полиць, але не перешкоджає проникненню в нього природного освітлення з боку вітальні.
Основою композиції, навколо якої збудований весь інтер’єр Ñ” витягнутий по горизонталі паралелепіпед, оброблений рейкою з деревини американського горіха. Він приховує в собі два санвузли, стіни яких частково закриті склом, що надає додаткову легкість конструкції Ñ– не перешкоджає проникненню природного світла в ці приміщення.
Особлива увага при проектуванні цього інтер’єру архітектори приділили обробці. Ми бачимо внутрішні зв’язки Ñ– конфлікти, здавалося б непоєднуваних матеріалів, таких як дерево, мармур, мідь Ñ– бетон.

Read More

Сучасний бар і ресторан Holy Fox в центрі Москви

Бар Ñ– ресторан Holy Fox, спроектований архітектором Михайлом Козловим , розташовується в історичному районі Китай – місто в центрі Москви. Простір площею 170 квадратних метрів розробили, надихаючись традиціями східної культури Ñ– кухні. Назва місця походить від образу головного героя азіатських міфів – лисиці, яка іноді перетворюється в жінку. Коктейлі в меню названі на честь відомих лисиць з легенд, а інтер’єр доповнений яскравими візерунками із зображенням рудого звіра. Приміщення Holy Fox можна розділити на три зони – бар біля входу, простір для відпочинку з довгим диваном в центрі приміщення Ñ– потім – відкрита кухня, де гості можуть спілкуватися з кухарем Ñ– спостерігати за приготуванням їжі. Інтер’єр поєднує в собі риси мінімалістичного скандинавського дизайну Ñ– яскраві акценти декору в азіатському стилі. Такий же підхід Ñ– до меню ресторану: прості страви доповнені соусами Ñ– спеціями з Азіатської кухні. Ð’ обробці приміщення використані недорогі будівельні матеріали: фанера, метал, гіпс. Графічне зображення японського шеф-кухаря було надруковано на стали, а декоративні лисиці зображені на панелях з льону спеціально для інтер’єру Holy Fox.

Read More

Сучасний бар і ресторан Holy Fox в центрі Москви

Бар Ñ– ресторан Holy Fox, спроектований архітектором Михайлом Козловим , розташовується в історичному районі Китай – місто в центрі Москви. Простір площею 170 квадратних метрів розробили, надихаючись традиціями східної культури Ñ– кухні. Назва місця походить від образу головного героя азіатських міфів – лисиці, яка іноді перетворюється в жінку. Коктейлі в меню названі на честь відомих лисиць з легенд, а інтер’єр доповнений яскравими візерунками із зображенням рудого звіра. Приміщення Holy Fox можна розділити на три зони – бар біля входу, простір для відпочинку з довгим диваном в центрі приміщення Ñ– потім – відкрита кухня, де гості можуть спілкуватися з кухарем Ñ– спостерігати за приготуванням їжі. Інтер’єр поєднує в собі риси мінімалістичного скандинавського дизайну Ñ– яскраві акценти декору в азіатському стилі. Такий же підхід Ñ– до меню ресторану: прості страви доповнені соусами Ñ– спеціями з Азіатської кухні. Ð’ обробці приміщення використані недорогі будівельні матеріали: фанера, метал, гіпс. Графічне зображення японського шеф-кухаря було надруковано на стали, а декоративні лисиці зображені на панелях з льону спеціально для інтер’єру Holy Fox.

Read More

Сучасна вілла в Гонконзі

Вілла розташовується на скелястому пагорбі з видом на Південно – Китайське море. Будівля вражає своєю величчю,, якістю обробки Ñ– гармонією всього проекту в цілому. Тут всюди великі простори з панорамними вікнами, завдяки яким прекрасні пейзажі Гонконгу зливаються з інтер’єром. Головне достоїнство вілли – це види на природу Ñ– море. Широкі схили забезпечують захист від палючого сонця Ñ– тропічних злив. Архітектори студії Olson Kundig віддали перевагу простій палітрі натуральних матеріалів, включаючи бетон, сталь, дерево, вапняк Ñ– скло. Навколо вілли ростуть розкішні сади, які стали натуральними творами мистецтва. Ландшафтний дизайн в дусі кращих китайських традицій відмінно гармонує з сучасними деталями вілли. Ще однією перевагою вілли Ñ” два великих басейни, цікаві скульптури Ñ– предмети інтер’єру.

Read More

Сучасна вілла в Гонконзі

Вілла розташовується на скелястому пагорбі з видом на Південно – Китайське море. Будівля вражає своєю величчю,, якістю обробки Ñ– гармонією всього проекту в цілому. Тут всюди великі простори з панорамними вікнами, завдяки яким прекрасні пейзажі Гонконгу зливаються з інтер’єром. Головне достоїнство вілли – це види на природу Ñ– море. Широкі схили забезпечують захист від палючого сонця Ñ– тропічних злив. Архітектори студії Olson Kundig віддали перевагу простій палітрі натуральних матеріалів, включаючи бетон, сталь, дерево, вапняк Ñ– скло. Навколо вілли ростуть розкішні сади, які стали натуральними творами мистецтва. Ландшафтний дизайн в дусі кращих китайських традицій відмінно гармонує з сучасними деталями вілли. Ще однією перевагою вілли Ñ” два великих басейни, цікаві скульптури Ñ– предмети інтер’єру.

Read More

Готель VIVOOD Landscape наодинці з природою

Архітектурне бюро VIVOOD Landscape Hotel представило нову концепцію в рамках відпочинку на природі – готель, який ідеально вписується в ландшафт Ñ– символізує кращі досягнення в сфері сталого будівництва. Інноваційна модульна архітектура готелю VIVOOD Landscape в іспанському місті Бенімантель створена спеціально для туристів, які хочуть втекти від усього, залишившись наодинці з природою. Розташований в недоторканою Ñ– тому особливо мальовничій долині Гуадалест, готель пропонує всі необхідні умови для розкішного відпочинку в абсолютно природному середовищі. У розпорядженні гостей знаходяться 25 незалежних студій , ресторан , лаунж – бар , панорамний басейн Ñ– кілька видових терас . До деяких номерах примикають приватні гарячі ванни під відкритим небом , створені для розслаблення в самому серці природи . Нова мережа готелів неодмінно припаде до душі цінителям спокою в ексклюзивній обстановці Ñ– назавжди запам’ятається завдяки своїй дивовижній атмосфері.

Read More

Готель VIVOOD Landscape наодинці з природою

Архітектурне бюро VIVOOD Landscape Hotel представило нову концепцію в рамках відпочинку на природі – готель, який ідеально вписується в ландшафт Ñ– символізує кращі досягнення в сфері сталого будівництва. Інноваційна модульна архітектура готелю VIVOOD Landscape в іспанському місті Бенімантель створена спеціально для туристів, які хочуть втекти від усього, залишившись наодинці з природою. Розташований в недоторканою Ñ– тому особливо мальовничій долині Гуадалест, готель пропонує всі необхідні умови для розкішного відпочинку в абсолютно природному середовищі. У розпорядженні гостей знаходяться 25 незалежних студій , ресторан , лаунж – бар , панорамний басейн Ñ– кілька видових терас . До деяких номерах примикають приватні гарячі ванни під відкритим небом , створені для розслаблення в самому серці природи . Нова мережа готелів неодмінно припаде до душі цінителям спокою в ексклюзивній обстановці Ñ– назавжди запам’ятається завдяки своїй дивовижній атмосфері.

Read More

Альпійський будинок Canelle в стилі шале

Будинок від архітектурного бюро East West Real Estate International розташовується на території гірськолижного курорту. Його можна назвати сучасним прикладом архітектури Альп . З усіх апартаментів будинку відкривається шикарний вид на природу Альп Ñ– околиці . Ð’ інтер’єрі переважають спокійні Ñ– темні відтінки , а в обробці використовували дерево , камінь , скло Ñ– хутра тварин.

Read More

Альпійський будинок Canelle в стилі шале

Будинок від архітектурного бюро East West Real Estate International розташовується на території гірськолижного курорту. Його можна назвати сучасним прикладом архітектури Альп . З усіх апартаментів будинку відкривається шикарний вид на природу Альп Ñ– околиці . Ð’ інтер’єрі переважають спокійні Ñ– темні відтінки , а в обробці використовували дерево , камінь , скло Ñ– хутра тварин.

Read More

Квартира в Києві

Студія архітектури та дизайну Івана Юрими оформила квартиру , площею 200 квадратних метрів в Печерському районі Києва . Замовники цього проекту – молода Ñ– прогресивна родина . Житловий простір було раціонально зоновано без єдиного коридору . Таким чином архітекторам вдалося розмістити в двохстах квадратах шість кімнат Ñ– три санвузли . Всі приміщення – індивідуальні , але тим не менш грамотно вписується Ñ– синхронізується з кожним іншим . Основа даного проекту – мінімалізм + функціоналізм. Оздоблення стін переважно біла Ñ– з присутністю дерева . Деталі , екологічність Ñ– якість всіх матеріалів було на першому місці . Квартира обладнана енергозберігаючими технологіями Ñ– автоматизована системою безпеки . Штучне освітлення також автоматичне Ñ– контролюється сенсорами , які підключені до мобільних пристроїв.

Read More

Квартира для сім’Ñ— в Дніпропетровську

Приватна резиденція, площею 167 квадратних метрів під назвою Квартіра_V-21 розташовується на Україні в місті Дніпропетровськ. Квартира-студія виконана в простих геометричних формах, без зайвих стін, перегородок, що дозволить всім членам сім’Ñ— проводити більше часу разом. Це час сім’я планує проводити в залі, у біо-каміна з чорного мармуру. Ванна кімната відокремлена від спальні чорним напівпрозорим склом. Дитячі кімнати для підлітків не дивлячись на те, що одна дитина грудного віку, а другий тільки в планах. Для дітей Ñ” окремий санвузол в такому ж стилі, як Ñ—Ñ… кімнати.

Read More

Квартира для сім’Ñ— в Дніпропетровську

Приватна резиденція, площею 167 квадратних метрів під назвою Квартіра_V-21 розташовується на Україні в місті Дніпропетровськ. Квартира-студія виконана в простих геометричних формах, без зайвих стін, перегородок, що дозволить всім членам сім’Ñ— проводити більше часу разом. Це час сім’я планує проводити в залі, у біо-каміна з чорного мармуру. Ванна кімната відокремлена від спальні чорним напівпрозорим склом. Дитячі кімнати для підлітків не дивлячись на те, що одна дитина грудного віку, а другий тільки в планах. Для дітей Ñ” окремий санвузол в такому ж стилі, як Ñ—Ñ… кімнати.

Read More

Квартира в Москві від студії SL * project

Квартира в прекрасним видом на всю Москву розташовується на 25 – тому поверсі житлового комплексу ” мосфільмівських ” . У замовників було бажання , щоб ця квартира була не тільки для відпочинку , але Ñ– для насолоди панорамним видом . Передпокій , гардероб , кухня Ñ– санвузол заховані за чорним склом . Стіна між спальнею Ñ– вітальнею декорована шпоном горіха . У вітальні Ñ” камін Ñ– проектор . У санвузлі умивальник відділений від спальні , а ось ванна знаходиться прямо на Ñ—Ñ— території , під вікном Ñ– з видом на місто.

Read More

Квартира в Москві від студії SL * project

Квартира в прекрасним видом на всю Москву розташовується на 25 – тому поверсі житлового комплексу ” мосфільмівських ” . У замовників було бажання , щоб ця квартира була не тільки для відпочинку , але Ñ– для насолоди панорамним видом . Передпокій , гардероб , кухня Ñ– санвузол заховані за чорним склом . Стіна між спальнею Ñ– вітальнею декорована шпоном горіха . У вітальні Ñ” камін Ñ– проектор . У санвузлі умивальник відділений від спальні , а ось ванна знаходиться прямо на Ñ—Ñ— території , під вікном Ñ– з видом на місто.

Read More

Архітектурне бюро FORM презентує дворівневу квартиру

Квартира знаходиться в м.Київ , Україна . Її площа 180 квадратних метрів повністю йдуть від тенденцій . Господарі не просто – так вибрали квартиру з двома рівнями , вони хотіли розділити зону відпочинку від зони сну . Простий інтер’єр був повністю створений за 8 місяців . Приємне освітлення підкреслює різні фактури Ñ– елементи білого інтер’єру . Майже весь інтер’єр вітчизняний , за винятком пари світильників Ñ– декору , які господарі привезли з Балі . Близько трьох тижнів часу зайняла стіна з білої гальки . Майстер по плитці клеїв камені по одній штучці . Сходи зробили легкої Ñ– повітряної , пофарбувавши Ñ—Ñ— в білий колір Ñ– трохи зістарити . А у ванній , замість звичайних тримачів рушників застосували дерев’яну гілку.

Read More

Архітектурне бюро FORM презентує дворівневу квартиру

Квартира знаходиться в м.Київ , Україна . Її площа 180 квадратних метрів повністю йдуть від тенденцій . Господарі не просто – так вибрали квартиру з двома рівнями , вони хотіли розділити зону відпочинку від зони сну . Простий інтер’єр був повністю створений за 8 місяців . Приємне освітлення підкреслює різні фактури Ñ– елементи білого інтер’єру . Майже весь інтер’єр вітчизняний , за винятком пари світильників Ñ– декору , які господарі привезли з Балі . Близько трьох тижнів часу зайняла стіна з білої гальки . Майстер по плитці клеїв камені по одній штучці . Сходи зробили легкої Ñ– повітряної , пофарбувавши Ñ—Ñ— в білий колір Ñ– трохи зістарити . А у ванній , замість звичайних тримачів рушників застосували дерев’яну гілку.

Read More