Category: Quotes

Заміський комплекс Relax Park Verholy в Полтавській області

Заміський комплекс Relax Park Verholy від студії YOD Dеsign Labрасположен в мальовничому сосновому лісі в Полтавській області, Україна. На території комплексу Ñ” все необхідне як для відпочинку, так Ñ– для активного проведення часу: затишні номери, басейни, спа, сауни, мальовничі тераси, манеж для верхової їзди. Інтер’єри та екстер’єри виконані в ідеальному балансі з навколишньою природою з натуральних матеріалів.
Готельні корпусу спроектовані з екологічних матеріалів. Через вітринне скло в холах можна милуватися озером Ñ– стрункими соснами. Ð’ інтер’єрах дизайнери використовували зносостійкі панелі Ñ– скло замість смертного гіпсокартону. У номерах облаштовані затишні тераси, на яких можна дихати лісовим повітрям Ñ– милуватися краєвидами. Гостьові будиночки виконані в стилістиці альпійського шале в сучасній інтерпретації. На території комплексу обладнано два басейни з підігрівом, завдяки якому у гостей Ñ” можливість продовжувати теплий сезон Ñ– плавати, не дивлячись на погодні умови.
Ресторан Food & Forest спланований так, щоб гості могли насолодитися не тільки його авторською кухнею, а й навколишньою природою. Винний бар «Сіновал» підтримує загальну стилістику комплексу: мінімалізм, екологічні матеріали і діалог з природою в кожній деталі. Винотека розташована біля стайні , тому основою концепції стали панорамні вікна, через які можна спостерігати за манежем і милуватися кіньми .
Комплекс відмінно підходить не тільки для відпочинку, але Ñ– для роботи. Для ділових зустрічей Ñ– конференцій дизайнери побудували Ñ– обладнали сучасний конференц – хол.

Read More

Заміський комплекс Relax Park Verholy в Полтавській області

Заміський комплекс Relax Park Verholy від студії YOD Dеsign Labрасположен в мальовничому сосновому лісі в Полтавській області, Україна. На території комплексу Ñ” все необхідне як для відпочинку, так Ñ– для активного проведення часу: затишні номери, басейни, спа, сауни, мальовничі тераси, манеж для верхової їзди. Інтер’єри та екстер’єри виконані в ідеальному балансі з навколишньою природою з натуральних матеріалів.
Готельні корпусу спроектовані з екологічних матеріалів. Через вітринне скло в холах можна милуватися озером Ñ– стрункими соснами. Ð’ інтер’єрах дизайнери використовували зносостійкі панелі Ñ– скло замість смертного гіпсокартону. У номерах облаштовані затишні тераси, на яких можна дихати лісовим повітрям Ñ– милуватися краєвидами. Гостьові будиночки виконані в стилістиці альпійського шале в сучасній інтерпретації. На території комплексу обладнано два басейни з підігрівом, завдяки якому у гостей Ñ” можливість продовжувати теплий сезон Ñ– плавати, не дивлячись на погодні умови.
Ресторан Food & Forest спланований так, щоб гості могли насолодитися не тільки його авторською кухнею, а й навколишньою природою. Винний бар «Сіновал» підтримує загальну стилістику комплексу: мінімалізм, екологічні матеріали і діалог з природою в кожній деталі. Винотека розташована біля стайні , тому основою концепції стали панорамні вікна, через які можна спостерігати за манежем і милуватися кіньми .
Комплекс відмінно підходить не тільки для відпочинку, але Ñ– для роботи. Для ділових зустрічей Ñ– конференцій дизайнери побудували Ñ– обладнали сучасний конференц – хол.

Read More

Резиденція в Монреалі для заможного замовника

Резиденцію назвали Waverly Ñ– вона спроектована за допомогою дизайнерської студії MU Architecture в Монреалі , Канада . Резиденція являє собою перероблений Ñ– вдвічі збільшений дуплекс за рахунок заднього двору Ñ– прибудови . З цього всього вийшло 280 квадратних метрів житлового простору . Елементом служить красива сходи зі світловим прорізом у даху . Через цей отвір в будинок проникає багато денного світла Ñ– простір стає візуально більше. Столову Ñ– місце для відпочинку розділяє оліцований сталевими панелями камін . Другий поверх служить спальної зоною . Також там Ñ” постітрочная Ñ– санвузли . На майбутнє тут ще планують зробити кабінет або бібліотеку . Цокольний поверх – це велика ігрова кімната та комора.

Read More

Резиденція в Монреалі для заможного замовника

Резиденцію назвали Waverly Ñ– вона спроектована за допомогою дизайнерської студії MU Architecture в Монреалі , Канада . Резиденція являє собою перероблений Ñ– вдвічі збільшений дуплекс за рахунок заднього двору Ñ– прибудови . З цього всього вийшло 280 квадратних метрів житлового простору . Елементом служить красива сходи зі світловим прорізом у даху . Через цей отвір в будинок проникає багато денного світла Ñ– простір стає візуально більше. Столову Ñ– місце для відпочинку розділяє оліцований сталевими панелями камін . Другий поверх служить спальної зоною . Також там Ñ” постітрочная Ñ– санвузли . На майбутнє тут ще планують зробити кабінет або бібліотеку . Цокольний поверх – це велика ігрова кімната та комора.

Read More