Лофт в Польщі

Ніколи не використане раніше як житло, горище багатоквартирного будинку кінця дев’ятнадцятого століття в Познані, Польща, було перебудоване студією CUNS. Що вийшов комфортабельний елегантний лофт площею 130 квадратних метрів включає дві вітальні, дві спальні і дві ванні кімнати.
Архітектори направили свої зусилля на те, щоб зберегти індивідуальність цього незвичайного простору, але в той же час створити в нім нову історію, раціонально використовуючи кожен метр корисної площі. Були збережені і виділені ключові елементи і деталі оригінальної конструкції, такі як дерев’яні опори даху і фрагменти цегляної кладки стін. Вікна, розташовані по усьому простору, забезпечують кімнати природним сонячним світлом, доповнені білими стінами і стелями, вони роблять квартиру яскравою і свіжіше.
Простора світла кухня відкритого планування, поєднана з вітальнею, є сполучною ланкою між приватною зоною відпочинку хазяїв і гостьовою половиною. Великий

d05293de4bc4d610iqjv89sjapqcnheu

3b35f9ad4cdf9746qodyfrp4yjzhxbhl

2d60e9eef72afa358mvkbdgr1pa01tpq

784db7e183b6de78desdttwzbpk4ezgo

ce2434a63d16347a8cqrubxkumcufmmf

2070ee30ca565fbdd02c3xdzuoit5nhd

80ec73adf1bb1406oen8djwxjocnvuux

0dc91f457c192561dzshtmjwydbydh31

b83a3e9c582e966awfvvfrdeus1qz07j