Резиденція в Монреалі для заможного замовника

Резиденцію назвали Waverly і вона спроектована за допомогою дизайнерської студії MU Architecture в Монреалі , Канада . Резиденція являє собою перероблений і вдвічі збільшений дуплекс за рахунок заднього двору і прибудови . З цього всього вийшло 280 квадратних метрів житлового простору . Елементом служить красива сходи зі світловим прорізом у даху . Через цей отвір в будинок проникає багато денного світла і простір стає візуально більше. Столову і місце для відпочинку розділяє оліцований сталевими панелями камін . Другий поверх служить спальної зоною . Також там є постітрочная і санвузли . На майбутнє тут ще планують зробити кабінет або бібліотеку . Цокольний поверх – це велика ігрова кімната та комора.

03d7c2b623c3aa21F2VwuH3jNWPqNl8k

decc0d936e65060bJD9ClWuKiKk8l3Wy

d0b774948ab53a52Y2vLMcUkTdMYcOcM

4aa883f840b3cafa6HMjfdti71u2wEQy

566c428cd5924a80iUOCxEKlclypeIDi

2ab125196693c75886YMG4Ho0Wjkk8Z7

4c91859e046112164LVIEJ0uJf5auZHu

6c7b9bc5d123e177x7NfUFGJYLmrUDQl

75fdc410f74a02daUWIZD2XKs7kjagnT

37a8c33a942c1b92pILMUD8hN78FiXW3

023be6ebaa3d1b46mqabcbULkIsVWMZC